Meteen naar de inhoud

Merken

Pedicureproducten

PN: Pronails Foot Care

De producten van Pronails Foot Care zijn wetenschappelijk ontwikkeld en getest, ze zorgen voor goede resultaten. Ze werken fantastisch, hebben een natuurlijke basis, zijn vetvrij en geurvrij Daarom zijn deze producten geschikt voor iedereen omdat ze geen allergische reacties veroorzaken.

Samenwerkende pedicurelijn

Dit is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten. Ze bieden enorme hulp voor veel voorkomende problemen waaronder kalknagels, eelt, likdoorns, kloven. Zo is er een balsem die wordt gebruikt bij koude handen en voeten, of een klovenzalf die speciaal is samengesteld uit wolvet, vaseline en zinkoxide, waardoor de huid zacht en soepel aanvoelt. Kortom, deze productlijn heeft een grote variatie aan voetproducten van hoge kwaliteit.

Gezichtsbehandeling

Medex

De achtergrond van Medex is (medisch) wetenschappelijk en de filosofie met betrekking tot de productie is dat er naast het wetenschappelijke deel het allerbeste, allernieuwste, en allervriendelijkste product geboden wordt. Daarom is Medex de enige cosmeticafabrikant die glamour en wetenschap volledige weet te integreren.

Medex heeft een uitgebreide lijn voor verschillende huidtypes.

De uitgangspunten van Medexproducten zijn:

  • ze zijn ook voor de gevoelige huid geschikt
  • alle producten ondergaan geregeld onafhankelijke testen
  • alle producten zijn niet getest op dieren
  • geen toevoegingen van kleur- en geurstoffen
  • er wordt nooit bezuinigd op kwaliteit

Jeunesse

De Jeunesse anti-aging serie vormt de basis van alle Jeunesse behandelingen.

De producten kalmeren, voeden en herstellen de huid waar nodig

De producten zijn rijk aan zeemineralen uit de Dode Zee, daarom zijn ze prima te gebruiken voor de gevoelige huidtypen, eczeem en psoriasis aandoeningen.

De producten van Jeunesse kenmerken zich door de milde samenstelling, de zachte geur en luchtige textuur.